Vasara jau gaida! Visi operātori ir pagarinājuši agrās rezervēšanas AKCIJAI! Esi gatavs vasarai jau tagad un izvēlies izdevīgākos piedāvājumus!

AGRĀ REZERVĒŠANA 2. POSMS IR SĀCIES! Izmanto iespēju un izvēlies labākas klases viesnīcas - kvalitatīvākai atpūtai, par izdevīgākām cenām! Vasaras populārākie galamērķi - TURCIJA, GRIEĶIJA, SPĀNIJA UN KIPRA!

Mēs aicinām rezervēt tagad, jo:

  • pirmā iemaksa 20%;
  • zemākās cenas garantija;
  • zelta elastīgais ceļojums;
  • plašas datumu, numuru, periodu izvēles iespējas;

Būs grūti atrast tūristu, kurš vēl nav baudījis atpūtu kādā no Turcijas pludmalēm. Un būs neiespējami atrast tūristu, kurš būtu iepazinis visas tās pludmalēs. Jaunas ekskluzīvu konceptu viesnīcas, milzīgais kultūrvēsturisko pieminekļu skaits un brīnišķā Vidusjūra – mūsu civilizācijas šūpulis – jau gaida Jūs!

ANTĀLIJA no 20. aprīļa >>

Grieķija – valsts ar diviem tūkstošiem salu un miljoniem līču, kas ir brīnišķīgu pludmaļu izrotāti. Atvaļinājuma laikā būs garantēta tīra jūra, lieliskas pludmales un pasakaini saulains noskaņojums. Unikālie vēstures un kultūras pieminekļi, viesnīcas ar teicama līmeņa servisu, skaistā un savdabīgā daba, kā arī labā ēdināšana dāvās līksmu noskaņojumu un dzīvesprieku.

KRĒTA no 28. aprīļa >>

Neticami daudzveidīgie Spānijas pludmales kūrorti spēs apmierināt jebkura ceļotāja gaumi. Tenerifē, kur valda mūžīgais pavasaris, ir melno vulkānisko smilšu pludmales; ģimenes atpūtai lieliski piemērotas ir mājīgās viesnīcas Kostadoradas un Maljorkas kūrortos; unikālu dabasskatu, sērfinga un eksotisku liedagu cienītājus iepriecēs pludmales Lansarotes un Fuerteventuras salās. 

BARSELONA no 24. maija >>

Kipra ir sala ar hellēņu saknēm ar brīnišķām pludmalēm patiesi siltas, saules sasildītas jūras krastos. Pēc ~4 st. ilga lidojuma Jūs jau būsiet Kiprāi! Tikai iepriekš jāizlemj, vai gribēsiet baudīt sauli un liegu jūru kādā nomaļā meža ieskautā kūrortā, vai izvēlēsieties atpūsties kādā dzīvespriecīgā pilsētā – ar akvaparkiem un daudziem vakara izklaižu vilinājumiem.

KIPRA no 20. aprīļa >>