Dodies eksotiskā piedzīvojumā - Kualalumpura un Pangkor sala! 14 dienu ceļojums sākot no 980 EUR! Datumi no 2017. gada 6. novembrim līdz 2018. gada 19. martam.

Kualalumpura – tā ir strauji augoša moderna galvaspilsēta. Pateicoties ērtajam ģeogrāfiskajam stāvoklim, – aptuveni vienādā attālumā kā no ziemeļu, tā arī no dienvidu robežas, šī pilsēta ir pārvērtusies par reģionālo tirdzniecības, biznesa un pakalpojumu centru. Tā ir milzīga lielpilsēta, kas grimst zaļumos un ziedos, kur lieliski debesskrāpji ir harmoniski iekļauti Āzijas kultūrā. Pilsētas arhitektūra ir daudzveidīga un dažāda. Šeit var ieraudzīt modernas augstceltnes līdzās vecām ēkām, kas pieder pie visdažādākajiem arhitektūras stiliem: arābu, koloniālā, vietējā stila.

Šī ceļojuma priekšrocības:

  • 14 dienu eksotiskais ceļojums, ar dzīvošanu viesnīcā ar brokastīm.
  • Vietējā pārstāvja pakalpojumi angļu valodā.
  • Iespēja apskatīt un pavadīt laiku pasakainajā Kualalumpurā.
  • Kualalumpura – tā ir pilsēta–dārzs.
  • Pašā pilsētas centrā līdzās „akmens džungļiem” var bez grūtībām atrast omulīgas vietiņas, kurās valda daba.
  • Atpūta Pangkor salas pludmalē.
  • Piedāvājam doties ekskursijās: Island hopping, sea tour/ Snorkelling, land tour, jungle tracking, night walk.

PILNS CEĻOJUMA APRAKSTS ŠEIT »

Vajadzīga papildus informācija? Zvani: +371 66100949 vai sūti pieprasījumu

Ceļojuma Datums, ilgums: 06.11.2017., 14 dienas, (Citi ieteicamie datumi: 2017. gada 6, 13, 20, 27. novembrī, 2017. gada 4, 11, 18, 25. decembrī, 2018. gada 1, 8, 15, 22. janvārī, 2018. gada 5, 19, 26. februārī, 2018. gada 5, 12, 19. martā)

Cena: no 980 EUR, izmitināšana viesnīcā + brokastis.

Ceļojuma cenā iekļauts: pārlidojums Rīga-Kualalumpura-Rīga (Turkish Airlines; Karstās uzkodas un dzērieni lidmšīnā; Nododamā bagāža 23kg., rokas bagāža 8 kg.); transfērs lidosta-viesnīca-lidosta; Vietējā pārstāvja pakalpojumi angļu valodā (neskaidrības gadijumā var sazināties pa Watsap krievu valodā); Dzīvošana viesnīcā ar brokastīm.

Ceļojuma cenā nav iekļauts: Malaizijas vīza Latvijas nepilsoņiem 55 EUR, noformēšana aizņems ~14 darbadienas - Vīzas saņemšanai nepieciešama pase ar divām tukšām lappusēm, kas derīga vēl 6 mēnešus pēc atgriešanās Latvijā, maksātspējas apliecinājuma dokuments (izraksts no bankas konta angļu valodā), izziņa no darba vietas angļu valodā, 2 foto 3,5x4,5 un aizpildīta anketa. Medicīniskā apdrošināšana, personīgie izdevumi, dzeramnaudas, ieejas biļetes, ekskursijās u.c.

PILNS CEĻOJUMA APRAKSTS ŠEIT »

Vajadzīga papildus informācija? Zvani: +371 66100949 vai sūti pieprasījumu

  PILNS CEĻOJUMA APRAKSTS ŠEIT »

Vajadzīga papildus informācija? Zvani: +371 66100949 vai sūti pieprasījumu