ZIEMAS AGRĀ REZERVĒŠANA IR SĀKUSIES! Izmanto iespēju un izvēlies labākas klases viesnīcas - kvalitatīvākai atpūtai, par izdevīgākām cenām! Ziemas populārākie galamērķi - HURGADA, ŠARM EL ŠEIHA UN TENERIFE!

 

Plāno savu ziemas ceļojumu jau tagad! 2019. – 2020. GADA ZIEMAS IEPRIEKŠPĀRDOŠANAS AKCIJA jau ir sākusies! Viesnīcu piedāvājumu klāsts palidinās katru dienu, izvēlies sev piemērotāko un rezervē jau tagad par zemākākām cenām.

Mēs aiznām rezervēt tagad, jo:

  • pirmā iemaksa 50 EUR/pers.
  • zemākās cenas garantija;
  • plašas datumu, numuru, periodu izvēles iespējas;

Saulainā Hurgada – lielākais no visiem Ēģiptes kūrortiem. Spoža saule un silta jūra, brīnišķīgi koraļļu rifi, austrumu dejas un svētki – tie gaida Jūs Hurgadā cauru gadu.

Pateicoties zemajam gaisa mitrumam un pastāvīgajām brīzēm no jūras, pat ļoti augstas temperatūras apstākļos karstums ir viegli panesams un pusdienas tveice nenomoka. Hurgadas mikroklimats ir labvēlīgs visiem vecumiem.

HURGADA no 21. oktobra >>

Šis populārais kūrorts atrodas Sīnāja pussalas dienvidu galā. Šarm eš Šeiha – tulkojumā "valdnieku (šeihu) līcis" – ir prestižākais Ēģiptes kūrorts. Plašajā Nāmas līča krastā ir uzceltas vairāk nekā divdesmit augstākās klases viesnīcas, kurās viss ir radīts tieši atpūtai un sportam.

Šarm eš Šeihu sevišķi ir iemīļojuši zemūdens niršanas cienītāji. Tuvumā atrodas Muhammeda raga Nacionālais parks – tam nav līdzīgu koraļļu daudzumā un krāšņumā. Var teikt, ka visa tūrisma dzīve šeit ir pakļauta vienai lielai izpriecai – niršanai. Neskaitāmos veikalos var atrast visu, kas nepieciešams gan profesionāliem nirējiem, gan iesācējiem. Aptuveni divdesmit daivinga centri piedāvā savus pakalpojumus zemūdens niršanas cienītājiem, t. sk. – pieredzējušu instruktoru palīdzību.

Tiem, kas netiecas baudīt zemūdens pasauli, Šarm eš Šeiha piedāvā arī citas izklaides: te ir tenisa korti, džakuzi vannas, trenažieru zāles, minigolfa klubi, sērfings un izpletņu lēkšana, ūdensmotocikli un daudz kas cits. Ja jūtaties sirdī jauns un spēka pilns, Jums iepatiksies elpu aizraujošais safari ar džipiem pa tuksnesi. Nakts dzīvi un izklaidi piepilda diskotēkas, naktsklubi, kazino un šovi.

ŠARM EL ŠEIHA no 17. oktobra >>

„Mūžīgā pavasara” sala, kas cauru gadu gatava pārsteigt savus viesus ar maigu klimatu, unikālām dabas ainavām, spirdzinošām okeāna brīzēm zem Atlantijas saules, pludmaļu daudzveidību, kas apmierinās jebkura tūrista prasības, brīnišķīgu servisu, izsmalcinātu ēdināšanu un, protams, salinieku neviltotu laipnību un viesmīlību. Tenerife ir lielākā no Kanāriju salām (2034 km2) un ir populārs atpūtas tūrisma galamērķis, kas piesaista ar daudzveidīgām dabas ainavām.

Tenerifē notiek arī pasaulē otrs lielākais karnevāls pasaulē - Carnival of Santa Cruz de Tenerife. Salas dienvidu daļā atrodas lielākie un populārākie kūrorti, jo šeit ir vissiltākais klimats. Salas rietumu daļā ir nedaudz vēsāks, toties daba ir zaļāka. Visapkārt salai plešas kalnu grēdas, bet salas centrālajā daļā atrodas pasaulē trešais lielākais vulkāna krāteris - Kanades del Teide, kura diametrs ir 29 km. Sezona Tenerifē ir visu gadu, un temperatūras svārstības ziemā un vasarā nav īpaši lielas. Peldēties, sauļoties var visu gadu, tāpēc arī braukt atpūsties var visu cauru gadu!

TENERIFE no 18. oktobra >>