Jauns vasaras sezonas virziens – Batumi, Gruzija!


Lidojumi no Rīgas uz Batumi tiks veikti sadarbībā ar @airBaltic ar vienām no modernākajām lidmašīnām pasaulē – Airbus A220-300 (economy class).

Ceļojumi uz Batumi – divreiz nedēļā (pirmdienās un piektdienās) no 03. jūnija līdz 20. septembrim. Viesnīcas: 3-5*; ceļojumu ilgums no 5 līdz pat 22 dienām.

Ceļojuma cenā iekļauts:

  • Lidojums no Rīgas uz Batumi un atpakaļ (nododamā bagāža – 23 kg / rokas bagāža – 8 kg);
  • dzīvošana viesnīcā (early check-in) ar izvēlēto ēdināšanas tipu,
  • grupas transfers,
  • tūrisma pārstāvja pakalpojumi kūrortos.

Batumi tiek uzskatīts par galveno Gruzijas piejūras kūrortu – tā ir moderna pilsēta ar labi attīstītu infrastruktūru, skaistu piejūras promenādi (bulvāri), tūrisma apskates vietām, kafejnīcām un restorāniem, kas piedāvā adžāru un gruzīnu tradicionālo virtuvju ēdienus. Kūrortpilsētā pieejama plaša viesnīcu numuru un visu kategoriju apartamentu izvēle un, protams, ne viena vien pludmale. Pilsētas veidolā izpaužas senākas apbūves (vecpilsētas) mājīgums apvienojumā ar drosmīgu mūsdienu arhitektūru, kurai raksturīgas interesantas formas, eksterjeri, arī iespaidīgi debesskrāpji.

Savukārt tūristi, kuri labprātāk izvēlas klusumu, tīras pludmales neurbanizētā vidē un ainavisku dabu, kā arī kuriem patīk izzinošas pastaigas, varēs izvērtēt piedāvājumus atpūtai kūrortpilsētiņās (Kobuleti, Gonio, Kvariati), kuras atrodas netālu no Adžārijas galvaspilsētas Batumi.

Pludmales atpūta Gruzijā – apvienojumā ar daudzveidīgo ekskursiju programmu, gruzīnu vīnu degustāciju un lieliskajiem nacionālās virtuves ēdieniem – būs ārkārtīgi spilgta, neaizmirstamu pozitīvu iespaidu pilna. 

BATUMI no 03. jūnija >>

COVID noteikumi ceļojot uz Gruziju:

Negatīvs Covid-19 PCR tests (veikts ne agrāk kā 72 stundas pirms ieceļošanas) angļu vai krievu val., papīra formātā + atkārtots PCR tests, kas jāveic 3. dienā pēc ierašanās valstī (tūrista izdevumi). Visāmpersonām, kas vecākas par 10 gadiem.

Ierodoties valstī ar Covid-19 PCR testu, nepieciešams uzrādīt reģistrēšanās formas apstiprinājumu (sadaļa: Conditions of entry for non-vaccinated visitors): https://www.evisa.gov.ge/GeoVisa/en/Home/CrossingTheGeorgianBorder

Negatīvs Covid-19 PCR tests nav jāuzrāda personām, kuras var uzrādīt oficiālu dokumentu par pilnu vakcinācijas kursa iziešanu (2 dozas) ar Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Sputnik V, Sinopharm, Sinovac vakcīnām vai arī par 1 Jansen (Johnson & Johnson) vakcīnas devas saņemšanu pret Covid-19, un minētajam vakcinācijas kursam jābūt pabeigtam ne agrāk par 15 dienām pirms ierašanās Gruzijā. Jāuzrāda Covid-19 sertifikāts – papīra vai digitāla formātā (www.covid19sertifikats.lv).

Personas, kuras iepriekš ir pārslimojušas COVID-19 (pēdējo 100 dienu laikā) un ir saņēmušas 1 vakcīnas devu (no apstiprināto vakcīnu saraksta) ne agrāk par 14 dienām pirms ierašanās Gruzijā, tiks pielīdzinātas pilnībā vakcinēto kategorijai. Jāuzrāda pozitīvs Covid-19 PCR tests un apliecinājums par vakcīnas devas saņemšanu – Covid-19 sertifikāts papīra vai digitāla formātā (www.covid19sertifikats.lv).

Vakcinācijas sertifikātam ceļojuma laikā jābūt derīgam. https://www.mfa.gov.lv/lv/informacija-par-dosanos-uz-arvalstim-uniecelosanu-latvija-covid-19-ierobezojumu-laika)

Ceļojumu apdrošināšana. Iesakām izvērtēt un izvēlēties tās kompānijas piedāvājumu, kurā iekļauta programma Covid-19.

Pases vai ID kartes derīguma termiņam uz brīdi, kad tūrists izbrauks no Gruzijas, jābūt vēl vismaz 6 mēnešiem.

* Ja bērns nav ierakstīts vienā no vecāku pasē, tad obligātā prasība kopā ar bērna pasi uzrādīt dzimšanas apliecības oriģinālu vai tās notariāli apstiprinātu kopiju.

** Ceļojot ar pavadošo personu ir obligāta vajadzīga notariāli apstiprināta pilnvara.