Lieliska iespēja doties kruīzā pa Vidusjūru! Dženova, La Spezia, Civitavechia, Palma de Maljorka, Barselona, Kannas, Dženova! 7n. kruīzs ar MSC SEAVIEW

Šis piedāvājums/akcija vairs nav spēkā
Kas Kas ir iekļauts?

Šī ceļojuma priekšrocības:

  • MSC ir viena no vadošajām kruīza kompānijām pasaulē, piedāvājot klientiem iespēju ceļot vismodernākajos un visgreznākajos kruīza kuģos. Itāļu stils, elegance un izsmalcinātība apvienota ar augstākā līmeņa komfortu, kas iepriecinās jūs visa kruīza laikā.
  • Šefpavāri ir specializējušies starptautiskās virtuves – jo īpaši itāļu – ēdienu pagatavošanā. Maltītes kruīza brauciena laikā tiek pasniegtas piecas reizes dienā, un tās ir iekļautas kruīza cenā. Zviedru galda piedāvājumā ietilpst arī ūdens, tēja un kafija no dzērienu automātiem.
  • Ģimenes ar bērniem vienmēr bijušas īpašas, tāpēc MSC kruīza brauciens bērniem līdz 13 gadu vecumam, ceļojot kopā ar diviem pieaugušajiem vienā kajītē, ir bez maksas. Par bērniem jāmaksā tikai ostu nodokļi. MSC piedāvā īpašas izklaides programmas bērniem, kā arī kajītes, kas ir piemērotas tieši ģimenēm.
  • Baseins, burbuļvannas, sauļošanās terases, sporta laukumi, trenažieru zāles, vakara šovu programmas, mūzika un dejas – tas viss uz kruīza kuģiem brauciena laikā ir pieejams bez maksas. Informācija par ekskursijām un izklaides iespējām ik dienas tiks nogādāta uz jūsu kajīti.
  • Īpaši izplānotie kruīza braucieni nozīmē viesošanos dažādu pasaules valstu pilsētās dažu dienu laikā. Kā kruīza braucienu pieturvietas mēs esam izvēlējušies kultūras pieminekļiem bagātākās un pasaules skaistākās pilsētas.

Ceļojuma cenā ir iekļauts

  • ostas nodevas
  • dzīvošana izvēlētā kajītes tipā (BELLA INTERIOR BELLA (IB))
  • brokastis, pusdienas, vakariņas, dzērieni, wifi
  • izklaides uz kuģa

Ceļojuma cenā nav iekļauts :

  • maksa par apkalpošanu 12 eiro no cilvēka dienā;
  • transfērs uz attiešanas ostu;
  • COVID testi
Ceļojumu organizators “Tez Tour”
Uzmanību ceļotājiem! Cenas un pieejamība ir ierobežota. Šīs cenas ir dinamiskas un mainās pēc katras rezervācijas. Šeit norādītā cena tiek atjaunināta 3 reizes dienā. Rezervējiet savu ceļojumu par šo cenu, pirms tā kļūst dārgāka!

Viesnīca
MSC SEAVIEW

Pirmais no diviem bagātinātajiem Seaside EVO klases kuģiem. Pamatojoties uz Seaside klases kuģu revolucionāro un novatorisko dizainu, kura mērķis ir tuvināt viesus jūrai, MSC Seashore ir paplašināts un uzlabots ar dažādām pilnīgi jaunām funkcijām, telpām un pieredzes viesiem.

MSC Seashore tiks aprīkots arī ar vismodernākajām tehnoloģijām, kļūstot par pirmo kruīza kuģi pasaulē, kas aprīkos ar jaunu gaisa sanitārijas sistēmu "Safe Air", kas izmanto UV-C lampu tehnoloģiju, lai iznīcinātu vīrusus un baktērijas, lai garantētu tīru un drošu gaisu, viesiem un komandai. MSC Seashore ir viens no kuģiem, kas kuģo uz Ocean Cay MSC jūras rezervātu, MSC ekskluzīvo Bahamu galamērķi.

Līdzīgie piedāvājumi

ASV 2024 Septembris - Oktobris
Turcija, Antalija 2024 Aprīlis - Augusts
Kipra, Larnaka 2024 Aprīlis - Maijā
Turcija, Antalija 2024 Maijā - Augusts